Työn raskaan raataja

26.10.2016 - 14:49 / Minna.


261016_01 261016_02 261016_03
Ja tähän loppuun vielä muisto kesältä, jonka nyt vihdoin saan julkaistua.
261016_04 261016_05

Kategoria: hauskaa, huippua!, koulu, nystyrät.5 vastausta - “Työn raskaan raataja”

 1. Skjere Kirjoittaa:

  Tästä tuli jotenkin tosi hyvä mieli ittelle. :D

 2. Minna Kirjoittaa:

  Aaaaah, onpa mukava kuulla! Pyrin jatkossakin jakamaan hyvää mieltä :D

 3. mama Kirjoittaa:

  Niin,naurahdin minäkin ja ihailin kuten tavallista

 4. mustapallero Kirjoittaa:

  Näin postaukseen liittymätön huomio: Nautin sun blogista ihan hirmuisesti. Vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä, jolla on hyviä ja monipuolisia, faktoihin perusteltuja mielipiteitä. Kun luen sun blogia, tulee sellanen fiilis kuin kaverin kanssa vaihtaisi kuulumisia. Sun blogista huokuu positiivisuus, ystävällisyys ja rakkaus sun kavereita kohtaan, mikä on jotain jota näkee ikävän harvoin. Sunlaiset ihmiset tuo mulle toivoa tähän maailmaan! Sun piirrostyyli on kans ihana näissä päivityksissä, niin eläväinen ja suloinen. Olet tosi söpö kokonaisuus, kaiken kaikkiaan.

  + Miska on kans bae

  Toivon sulle kaikkee kivaa tulevaisuuteenkin! :)

 5. Minna Kirjoittaa:

  Voihhh, onpa ihanaa kuulla tällaista palautetta! :D Mahtavaa että sinulle on jäänyt hyvät fiilikset blogin lukemisesta. Kiitos paljon kommentista, tulin siitä tosi hyvälle tuulelle. Pyrin jatkossakin pitämään Pöllömeren positiivisena ja mukavana paikkana!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus