Kesä 2016, tähän asti

26.06.2016 - 21:47 / Minna.


260616_01

Minulla oli tosiaan sen Orlandon jälkeen aivan hirvittävän raskas viikko, enkä edes tajunnut sitä ennen kuin perjantaina.

260616_02

260616_03

Kategoria: abua, mitä ihmettä, nystyrät.4 vastausta - “Kesä 2016, tähän asti”

 1. merlin Kirjoittaa:

  hiii

  toivottavasti nähään prideissa! olen itse kans ollu aika samal fiiliksel orlandosta ja makasin vaan lamaantuneena ja sit muutuin tosi vihaseks.

 2. Minna Kirjoittaa:

  Ooh juu nähhään! Voin heti vinkata että ollaan huomenna menossa miskan kanssa klo 18 alkavaan tom of finland-aiheiseen krokiiseen helsingin taidehallille :DD sitä ennen alkaa klo 17 opastettu kierros siellä näyttelyssä. Be there.

  Jeah, se oli raskasta. En päässyt oikein puhumaankaan siitä kunnolla kenenkään kanssa melkein viikkoon, kun en töissä kehdannut ruveta purkautumaan. Ei tehnyt hyvää. puhuminen tekee kyllä ihmeitä. Toivotan sinnepäin jaksamista! <3

 3. merlin Kirjoittaa:

  aaa voi harmi et ollaan tänään vasta tulos takasin helsinkiin niin ei päästä tomppaa kattomaan! mutta puistojuhlassa ainakin! Ja huomenna eli (ke) on muutes ilmainen drag show, jossa esiintyy ihan siksiistei artistei! Löytyy fb:stä Drag me to hel pride edition! Sinne oon ite menossa!

 4. Minna Kirjoittaa:

  Aaaaaaaaaa unohdin vastata sinulle! Olin siellä puistojuhlassa ihan tymä pölö kun olin vain huolissani piknikalustasta joka oli kaverilta lainassa, ja piti sitten jäädä sitä vahtimaan, enkä tajunnut että olisinhan minä voinut tulla moikkaamaan teitä kun oltiin lähdössä :’DD Oivoih. Mutta tavataan viimeistään sarjisfestareilla, sinne ainakin olen tulossa!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus